Brindle zoekt liefde

Brindle was in het begin heel erg boos op ons, maar daar merk je nu helemaal niks meer van. Hij heeft zich ontpopt tot een grappige, vrolijke jonge kater, haalt gekke capriolen uit en hij wil heel graag aandacht.

Als Brindle zijn hokje in moet, trekt hij een echt heus ‘baalhoofd’ en gaat hij zielig miauwen. Hij vindt dat helemaal niet leuk. Maar als hij vrij losloopt in de katten-kamer is het een hele andere kater: dan is ‘ie vrolijk, geeft hij kopjes, is hij kroelerig en heeeeeel erg speels. Alle spelletjes vindt hij leuk, met andere katten spelen, met speeltjes, hengeltjes… Kom maar op! 🙂

Brindle heeft best een naar verleden. We hebben hem al een keer eerder met een gebroken poot opgehaald. Toen moest hij worden geopereerd. Twee jaar later zit hij weer bij ons en dit keer had hij zijn kop beschadigd. Zijn bekje was geschaafd en deed hem pijn. Inmiddels is hij ook daar weer van hersteld.

Brindle heeft mensen nodig, die hem veel liefde geven en veel met hem spelen. Hij zoekt gewoon een warm, veilig en liefdevol thuis. Hij wil graag een tuin. Brindle kan met andere katten samen wonen, maar dat moeten wel jonge speelse katten zijn. Want Brindle heeft namelijk heel veel energie en houdt ook van een lekker potje worstelen met een kat. Kinderen vanaf 12 jaar.

Hij is ongeveer 3 jaar, gecastreerd, gechipt, ingeënt, lief en lekker bijdehand. 😉

Wilt u Brindle ontmoeten? Bel ons op 070 3282828 tussen 11.00 en 16.00

 

Fotografie © Kate Miller

STEUN ONS! HELP ONS DIEREN ZOALS BRINDLE HELPEN!

Recent Posts