Knappe Forpussen

Deze twee lieverds zijn bij ons gekomen, omdat hun baasje helaas overleed. Forpussen zijn slimme en sociale vogels, die heel leergierig zijn. Ze zijn dan ook makkelijk tam te krijgen en je kunt ze allerlei trucjes leren.

Dit setje is nog jong en ongeveer een jaartje oud. Ze zijn erg aan elkaar gehecht en willen dan ook graag samen op zoek naar een nieuw huis. Ze kwetteren enthousiast, zodra er mensen in de ruimte zijn. Dat vinden ze overduidelijk heel gezellig. Maar ze zijn nog niet handtam, maar met liefde en geduld, moet dit lukken!

Ze kunnen als huisvogeltje gehouden worden, maar ook in een volière wonen, buiten. Hou wel rekening met het temperatuurverschil van binnen en buiten. Een hok waarin ze kunnen schuilen, moet daarom wel aanwezig te zijn in de volière. Tegen andere vogelsoorten kunnen ze nog wel eens lelijk doen, dus ook hier moet je goed rekening mee houden, voordat je ze bij andere vogels zet.

Het zijn actieve vogeltjes en ze willen dan ook graag speelgoed en takken in hun kooi, zodat ze lekker bezig kunnen zijn!

Interesse? Bel ons op 070 3282828 tussen 11.00 en 16.00 uur

Recent Posts