Levensgenietster Lynn

Lynn is een 3-jarig lief en superknap meisjes meisje. Ze vindt iedereen lief en leuk en ook met andere katten doet ze het heel erg goed. Ze houdt van knuffelen, van spelen, van eten, van gezelligheid….. Ja, Lynn is met recht een echte levensgenietster!

Toen ze binnenkwam, voelde ze zich helemaal niet lekker en had ze een okselwond. Vaak wordt dat veroorzaakt door een halsbandje waar een kat in stapt. Dat komt omdat ze ergens vast zitten en dan proberen ze het bandje met het pootje los te maken en dan floept zo de voorpoot erdoor, met alle nare consequenties van dien.

Lynn bleef zich niet zo lekker voelen, dus hebben we haar glucose gemeten. Daaruit kwam naar voren dat Lynn suikerziekte heeft. Sinds ze insuline krijgt, voelt ze zich vele malen beter en haar okselwond is netjes gesloten en weer genezen.

In verband met haar suikerziekte is ze op zoek naar een baasje die een regelmatig leven heeft. Ze moet namelijk om de 12 uur geprikt worden met insuline. Dit laat ze heel gemakkelijk toe. Tijdens het eten kun je haar zo prikken, ze merkt het niet eens. Want onze levensgenietster is een echte smulpoes, die helemaal dol is op lekker eten. Zo dol, dat haar nieuwe baasje al het eten goed moet opruimen, anders pikt ze het zo van het aanrecht…. 😉

Voor Lynn zoeken we het liefst een huis waar ze niet vrijuit naar buiten kan, want anders zou ze het risico lopen, dat ze niet op tijd thuis is voor haar prik. En bovendien is het ook niet goed als ze ergens anders extra eten krijgt, want het woordje ‘genoeg’ , dat kent ze niet…

Wilt u kennis maken me Lynn, bel ons op 070 3282828 tussen 11.00 en 16.00

 Fotografie © Kate Miller

STEUN ONS! HELP ONS DIEREN ZOALS LYNN HELPEN!

Recent Posts